HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Kinőttünk a babakorból

2009.09.24. 09:46 felhasznalo

Bizony ki, kérem szépen, már csak azért is, mert egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon jelent meg az első bejegyzés a Gyerektrenden. Eseménydús egy év áll mögöttünk: 

- megszületett több, mint 400 bejegyzés,

- melyeket az Olvasók majd' százezer oldalletöltéssel honoráltak,

- gondolataikat pedig több, mint 450 kommentben osztották meg velünk.

Arra gondoltunk, hogy így, a Gyerektrend első születésnapja alkalmából kicsit összegzünk, összesítünk egyet. Például nézzük a posztokat: a leglátogatottabb a tegnapelőtti Suri Cruise-ról szóló poszt volt, úgy tűnik a celebszülők hülyeségétől szem nem marad szárazon, több mint hatezren voltak kíváncsiak a kis Cruise magassarkújára.

A második legolvasottabb poszt a bőrszerkóba bújtatott, és kissé profán beállításban fotózott lányokról szólt. Ez volt talán a legmegosztóbb poszt is, a kommentelők álláspontja eléggé eltért egymástól, hogy finoman fogalmazzak.

No, és aztán ott volt a lábra húzható pulóvercipők esete, amelyre szintén sokan kattintottak. Azért azt elárulom, hogy mindhárom poszt kikerült az Index főoldalra, így nem volt nehéz ezeknek az élre törni. Az viszont vicces, hogy az első három helyen mindhárom Gyerektrend-blogger képviselteti magát.

Kicsit körbevizslattam a keresőkifejezéseket is. Egyik kedvencem ez volt: "nooooormális". De érkeztek találatok a "pink pucéron" és a "debreceni+dominák" keresésekből is. Szomorúan láttam, hogy a magyar pedofilok is neteznek: a "kislányok+bugyi+nélkül" keresést végrehajtó egyénnek üzenném, kérje orvosa, gyógyszerésze segítségét. Csak remélni merem, hogy a "kis+fiunak++mikor++szokot++nöni+a++kukija" kifejezésre kereső nem egy beteges hajlamú ember volt, csak egy aggódó anyuka.

És hogy mit kívánunk a jövőre való tekintettel, miközben elfújjuk azt az egy szál gyertyát virtuális tortánkon? Kívánjuk, hogy a következő egy évben is kíváncsiak maradjatok a blogra, hogy még többször mondjátok meg a magatokét, és még több ötletet tudjunk adni,  és még több érdekességet tudjunk mutatni Nektek a gyerekek öltözködésére vonatkozóan.

Már csak két dolog maradt hátra:

1. Köszönjük, hogy olvastok minket!

2. Mondjátok el, mit szeretnétek még látni a blogon, mi az, amire különösen kíváncsiak vagytok, vagy amit hiányoltok!

Szólj hozzá!

Címkék: üzenet gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr221401159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása