HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Fejcsapkodós ötlet

2010.06.28. 14:51 felhasznalo

De most komolyan: miért is nem csináltam még én ilyen bizniszt? Kereslet szinte tuti lenne rá, már csak ha magamból indulok is ki, akkor is. Hogy miről is van szó?

Az ötlet valóban nagyon egyszerű: az ember lánya jó eséllyel kétszer-háromszor vár gyereket élete során, ám ilyenkor - jobb megoldás híján - rákényszerül, hogy egy rakat pénzt költsön olyan ruhákra, amelyeket aztán pár hónapig hord csak, beleértve a szülés utáni időszakot is. Ez már csak két dolog miatt is szívás: az egyik a fentebb már említett anyagi oldal, a másik pedig az, hogy az ember képtelen annyi ruhát betárazni, hogy minden alkalomra előkaphassa a megfelelő neglizsét gömbölyödő pocakkal is. És mivel már látom Cyr kommentre görbülő mancsait, ki is egészítem azzal, hogy normál esetben, ha az ember lánya nem vásárlás-mániákus, ugyebár.

És ezen a ponton lép a színre a RentMaternityWear.com ügyesokos csapata, akik a rongytalan kismamákat mindenféle eseményre ellátják kölcsönzött ruhákkal - nyilván némi anyagi ellenszolgáltatás fejében, de ez mégsem lehet annyira sok, mint magát a ruhát megvenni. Találhatunk itt nagy hassal is csinos cuccot esküvőre, koktélpartira vagy színházi estre, méghozzá szépséges, designer darabokat.

Nekem már csak egy kérdésem van: teljes kismamaruhatárral miért nem lehet ezt megcsinálni? Végtére is jól járna a kölcsönző és a kismama is - a bolti árak töredékéért lehetne kihúzni a kilenc hónapot - plussz azt a pár hónapot, míg visszamegy az ember hasa -, a kölcsönző pedig durva pénzeket szedhetne be egy-egy ruhába fektetett pénzmagért cserébe a sok-sok, várandósság alatt is csinosan öltözködni vágyó anyaalapanyagtól.

Forrás: RentMaternityWear.com

2 komment

Címkék: design kismama ruha praktikus csecsebecse felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr842114808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panka 2010.06.28. 21:26:39

Az alkalmi ruha kölcsönzés jó ötlet, de a teljes terhes ruhatárat azért durva lenne kölcsönadni, mivel elhordódik. A tapasztalatom szerint max. két terhességre elég ugyanaz a ruhatár, aztán vége, a drága cucc is kibolyhosodik, kifakul, kinyúlik, kimegy a divatból, stb.

pepikebaba (törölt) 2010.06.28. 22:45:19

@panka: Így van. Ráadásul használt terhesruha börzék is vannak, a baba-mama találkákon, az interneten, stb. Inkább az alkalmi az, amit csak 1-2 alkalommal hordunk pocakkal. Olyan alkalmi kölcsönzőt pedig már láttam Bp-en is, ahol esküvőre és estélyis partikra kínáltak nagyon elegáns terhes cuccokat is a "simák" mellett. De ott így is elég borsos volt az ár. Végül inkább vettem egyet, és összességében sokkal jobban jöttem ki (3 terhesség, jópár elegáns alkalom).
süti beállítások módosítása