HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Britney és a kamaszlányok

2010.07.01. 14:37 felhasznalo

Ha eddig nem lett volna mibe öltöznie az iskoláskorú leánygyermeknek, most megoldódik minden ilyen probléma! Mert Britney Spears bejelentette, hogy ruhakollekciót tervezett iskolás lányoknak. Az MTI így számolt be erről a remek hírről:

"Britney Spears amerikai énekesnő is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik a divattervezésben is kipróbálták magukat: Spears kollekciója az iskolás lányokat célozza. A 28 éves énekesnő már meg is tervezte első ruhákat és kiegészítőket is tartalmazó kollekcióját az Iconix Brand Group Candie's nevű márka számára, amelynek reklámarca volt az elmúlt három szezonban. A Britney for Candie's nevet viselő kollekció darabjai július 1-jétől vásárolhatóak meg, kizárólag a Kohl áruházakban.

"A tervezés valódi örömet okozott nekem, hiszen új módon fejezhettem ki kreativitásomat. Nagyon szerettem volna létrehozni valamit a rajongóimnak" - mondta el az énekesnő. A kollekciót Spears kedvenc dalai és filmjei ihlették, és a farmertől a kis feketéig minden megtalálható benne.

Az amerikai énekesnő nemrég érkezett haza a Circus című albumát népszerűsítő koncertkörútjáról. Ezzel a lemezzel tért vissza újra a köztudatba, miután megjárta az elvonót, leborotválta a haját és megvonták tőle a gyermekei feletti felügyeleti jogot. Spears tíz évvel ezelőtt, még tizenévesként robbant be a pop világába "Baby One More Time" című dalával, és ma is a legismertebb hírességek egyike."

A kollekció kampányképei szerintem botrányosan rosszak lettek, de a ruhák között azért akad több olyan cucc is, amit nem vágnék le bozótkéssel a gyerekről. Sőt, olyan is akad, ami tetszik. Már csak az a kérdés, vajon mennyire vérciki Spears személye a tinilányok között?

Forrás: MTI

2 komment

Címkék: celeb hír lány kollekció kamasz gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr232122999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása