HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Mesélő pizsamák

2009.09.08. 18:13 Cyr

Úgy tűnik, így a hét kezdetén kicsit álmosabbak vagyunk a megszokottnál. Engem legalábbis teljesen elgyötört az iskolakezdés, bár most nem erről van szó.

Azt a legtöbb, altatásban reménytelenül megfáradt szülő tudja, mennyire nehéz a bitangokat még egy fárasztó, programokban bővelkedő nap után is alvásra bírni. Gyakorta érzem úgy, hogy biztosan én fogok hamarabb elaludni, mint a beste kölke, ha fél percen belül nem kerülhetek vízszintbe, akárhogyan is. Pedig volt már ugye esti mese, hosszú is, de még mennyire, éneklés is - mostanában időnként a hatás kedvéért gyertyafénynél -, újra és újra előkotort kedvenc állatka is, mégsem elég, nem és nem, folytatódik az idegcincáló hadművelet.

A Books to Bed ugyan megoldást nem tud az agyongyötört szülő esti kínjaira, ellenben tud valamit, ami talán segíthet átmenetileg. Majd még eltűnődöm, hogy a titok a "talán"-ban vagy az "átmenet"-ben rejlik-e.

A szóban forgó cég ugyanis pizsamáit 3 in 1 formációban kínálja, egy mesekönyvhöz az abban szereplő figurákból passzít hálócuccot a gyermeknek, sőt, még a mese hősét is a kezébe nyomja alvócának, csak nyugodjon a ded. Tetszik az ötlet, bár vérmes reményeket nem táplálok a gyorsabb elalvást illetően, valahol félúton elvesztettem ezügyben a naivitásomat. Nem is ezért venném meg például a nyuszisat, de azonnal, hanem mert annyira édes.

Forrás: Books to Bed

2 komment

Címkék: lány baba fiú totyogó ovista hálócucc gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr311363756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impish 2009.09.09. 08:45:47

Az első képen látható könyvet "how much i love you" itthon is lehet kapni - igaz pizsi nélkül.
Tavaly karácsonykor kislányom azt "adta" Apának karácsonyra. (8 hónapos volt:))
Nagyon sokat kerestem mire sikerült megszerezni, bűbájos egy könyv. Igazi kemény lapok vannak benne, tehát bármilyen kisbabáknak "adható", bűbájoska a képek (mint a nyuszik a pizsin). A történet annyi, hogy a Kicsi nyuszi és Apa nyuszi beszélgetnek arról melyk szereti jobban a másikat. A mese végén a Kicsi nyuszi elalszik, mert "belefárad" a "vitába".
Részlet a könyvből:
" Én annyira szeretlek, amennyire csak fel tudok nyújtózkodni!" - ágaskodik a kis nyuszi, teljes nevén Kis Mezey Nyuszi, hogy megmutassa a nagy nyuszinak, mennyire szereti őt. Erre a nagy nyuszi is kinyújtja a karját, amitől aztán a kis nyuszi el is szontyolodik, mert ő persze, hogy nem érhet olyan magasra! "
Ez az:
www.happy-baby.hu/product_info.php?products_id=627

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.11. 08:47:12

@Impish: Köszi szépen az infót, tényleg nagyon édes mesének tűnik még így pizsi nélkül is. Azt hiszem, magam is rávetemülök... :)
süti beállítások módosítása