HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Egy kis hazai - Puhatalpú kiscipők

2009.05.20. 12:42 felhasznalo

Zaphodbb bloggerina nem rejtette véka alá a tutyik iránti imádatát, így remélem, ez a poszt majd őt is megörvendezteti. Merthogy végre egy magyar tutyigyártó került terítékre, kedves Látogatók, mégpedig az Estrella, amely puhatalpú cipőkkel kedveskedik a gyerekeknek.

A hétvégén személyesen is sikerült megszemlélnem ezeket a tiszta bőrből varrott, kocsi- vagy benti cipőcskéit, és meg kell mondanom, nemcsak praktikusak – és ezt mindjárt részletesebben is kifejtem -, de igényesek és csodaszépek. Ránézésre is tartósak, már ha a gyerek nem ebben mássza meg a Himaláját, de nyilván erre csekély esély van csak.

Szóval praktikusak, mert például garantáltan könnyű feladni a gyerek lábára – ebben egy gumipánt segít, amivel a nyelvrésznél egész nagyra lehet tágítani a cipőt. A talp velúrbőr, így tuti nem csúszik. És tökéletesen lábbarát, nemcsak azért, mert nincs benne egy szemernyi talpbetét sem, azaz esélye sincs a gágogó lúdtalpaknak, hanem azért is, mert a gyereklábak sajátos arányaira alakították, így tuti kényelmesen elférnek benne a párnás tappancsok. Az biztos, hogy ebben a gyerek talpboltozata olyan íves lesz, hogy minden ortopédorvos csodájára járna, és tankönyvi példáként emlegetné, ha a jól fejlett lábról lenne szó.

A színek is szépek, élénkek, a mintákat pedig ők maguk tervezik – szerintem tündéri mind -, és nemcsak lányos, hanem kifejezetten fiús változatok is vásárolhatók. Méretben 16-24-esig mindenki talál megfelelőt.

Terveik szerint pedig a jövőben nemcsak cipőik, hanem orrvédőik is lesznek - ugyanezekkel a mintákkal, figyelem! -, ami minden kismotor-őrült kölök szülőjének jó hír lehet. Ám addig is a frissterhesek aprócska babacipőjükkel tudathatják a nagy eseményt párjukkal és családjukkal - merthogy még erre is gondoltak ám!

Szerkesztőségi kedvenc a birkás és a pingvines, stipistop!

Forrás: Puhatalpú cipő

2 komment

Címkék: design baba cipő hazai totyogó gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr61132566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zadie 2009.05.20. 18:02:48

tenyleg szepek! lehet tudni, hogy mennyiert aruljak oket?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.05.20. 18:07:04

@zadie: 3000 forint körül vannak, ha jól emlékszem, de az a biztos, ha felveszed velük a kapcsolatot: estrellacipo@yahoo.com.
süti beállítások módosítása