HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Retrómánia

2009.05.11. 17:59 felhasznalo

Meg lettem én már gyanúsítva, hogy retrómániás vagyok, pedig nem, de vannak olyan ruhadarabok – meg egyéb cuccok -, amik mellett nem lehet csak úgy, áradozás nélkül elrohanni. Ilyen például a Clothkits kollekciója is, ami tényleg nagyon retró, de nagyon cuki, nagyon színes és nagyon gyerekre szabott is egyben.

Csak lessétek meg ezeket az overállokat. Igen, a hetvenes években hordtunk ilyeneket, de mondja valaki, hogy nem észtvesztően édesek! Annak úgysem hiszek.

Hogy a ruhákról már ne is beszéljünk! Nagyon egyszerűek, tiszta, élénk, erős színekkel és durván stilizált mintákkal. Kérem mindegyiket!

Ja és a poén az egészben: a ruhákat megrendelheted készen is, némi felár ellenében, vagy félkészen, az alapanyagra nyomtatott szabásmintával, gombokkal, miegyébbel együtt, hogy otthon összeállítsd a megadott útmutató szerint.

 
Forrás: Clothkits

1 komment

Címkék: retro design ruha lány baba idea nadrág totyogó overáll felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr721114911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brunella 2009.05.13. 09:51:02

A narancssárga oroszlánostól egyből gyorsabban vert a szívem! A fiam szívdöglesztő lenne benne (egyébként az apukájának voltak ilyen ruhái a hetvenes évek elején, hihetetlen jól nézett ki - legalábbis a képek szerint. Azokhoz csini kabát is járt.). És a ruhák.....szülnöm kell lányokat is!
süti beállítások módosítása