HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Azok a szegény elnyomott fiúgyermekek...

2009.02.27. 10:23 zaphodbb

Nem gúnyolódom, komolyan, ruhák terén a fiúk el vannak nyomva, kérem szépen. Mert kislányoknak olyan könnyű ruhát venni, itt, a Gyerektrenden sem véletlenül kerülnek fel túlnyomó részben lányos ruhák, kiegészítők. És nem, ez nem azért van, mert mi, akik posztokat írunk, mind lányos anyukák vagyunk. Sajnos úgy alakult, hogy a kis csajokra lehet aranyos, itt virág-ott szívecske, emitt rózsaszín, amott hupilila, nyuszis, cicás, patchworkös, mindenféle izgalmas mintájú és színű cumókat találni, de a fiú ruhák esetében mintha a tervezők beszűkültek volna.

Ahogy az előző fürdőruhás posztnál, a kommentekben felhasznalo is írta: „Kékbarnanarancszöld, ebben kimerül általában a színválaszték, a minták terén dívik a kisautó, kistraktor, kisrepülő, őrület.” Valóban, általában ennyit találunk. Legalábbis ahány fiús anyuka ismerősöm van, mind panaszkodott már nekem az öltöztetésről, és a vége mindig az, hogy milyen könnyű nekem, hogy lányaim vannak. Hááát, legfeljebb ruhailag, a többiről tudnék mesélni, de az már más blogba való.

Szerencsére azért vannak még fantáziadús divattervezők a világon, és néha találunk gyöngyszemeket. A Knuckleheads oldalán olyan kisfiú ruhákat találtunk, amik egyediek, ötletesek és a jajdecuki kategóriába esnek. Aki olyan, mint én, és bírja a retro stílust minden mennyiségben, ráadásul még fiús anyuka is hozzá, ne hagyja ki, nézzen körül az oldalon, mert még ha rendelni nem is, ötletet meríteni mindenképpen lehet.

Forrás: Knuckleheads

3 komment

Címkék: design fiú nadrág felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr8967671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ovisvilág 2009.02.27. 20:21:36

Trendik a kicsik, különösen tetszett az első modell:) által bemutatott ruha

"Hááát, legfeljebb ruhailag, a többiről tudnék mesélni, de az már más blogba való..." - nagyon jó:))

Dortje 2009.03.06. 13:19:24

Én azokat a ruhákat hiányolom a fiús polcokról, mint pl az utolsó képen látható: aranyos, gyerekes, fiús. Próbálok ilyeneket beszerezni a fiamnak, de nagyon nehéz.

Mert sokszor egy kis férfi ruha van ráadva az egy-két-háromévesre. Persze nagyon cuki, de erről mindig Janikovszky Éva jut eszembe, aki azt írta, hogy "majd veszek neki kis farmernadrágot, meg csíkos trikót, meg tornacipőt, hogy olyan legyen, mint egy nagyfiú kicsiben. És amikor már valóban nagyfiú lesz, ... és nem akar mást hordani csak farmernadrágot, meg trikót meg tornacipőt, akkor veszek neki egy szép sötétkék öltönyt fehér inggel és nyakkendővel .. hogy olyan legyen, mint egy kisfiú nagyban."

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.06. 22:14:44

Dortje: teljesen igazad van, legtöbbször kis felnőttnek akarják a gyártók öltöztetni a fiúkat. Lesz még fiús ruha poszt jövő héten is és még keresek is ilyen ruhákat, mint ami az utolsó képeken is van, mert szerintem is ez lenne a jó egy fiúnak, ebben a kicsi is és fiú is:)
süti beállítások módosítása