HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Ti jöttök, srácok!

2009.09.28. 18:10 Cyr

A Gyerektrend szülinapja is, mint minden más rendes évfordulós ünnep, nyolc napon belül gyógyul, tudjuk mind, van még tehát egy kis időnk, visszatekintésre, a srácok ruháinak átnézésére is. Nyissuk hát ki újra azt a képzeletbeli gardróbot, hadd járja át még egyszer a késő őszi napsugár, hunyorgó szemeink előtt kavarogjanak csak azok a színes porszemek. Öltözzetek fel Ti is, fiúk, húzzátok magatokra ismét az elmúlt év során összegyűlt vagány, pöpec, vagy jófiús darabokat.

Igyekeztünk, de még mennyire, jó néhányszor külön, csak Nektek válogattunk, és ha néha kicsit szűken is szórtuk a trendi darabokat, az nem a mi hibánk volt: párszor fel is emlegettük.

Volt persze úgy is, hogy kizárólag Rólatok volt szó, csajokra rá se néztünk, dán ruhákat húztunk Rátok, dögöseket, ahogy Hollys-éknál láttuk, hogy szem nem maradt szárazon.

Voltatok elegánsak, no persze, angol hidegvérrel, mintha hétfőtől péntekig 24-ben Little Linens-ben nyomnátok, olyan természetességgel, ahogy azt mi szeretjük.

De jól állt Nektek a romantika is,  no nem a vad, csupán az egészen szelíd. Olvadtak a fiús anyaszívek, bár kicsit szégyenlősek vagytok - segond, ettől csak jobban lágyulunk. A Jottum-nál idén ez a szerelés volt a menő - tetszett, ugye?

Persze vágytatok Ti is valami másra, elég volt az örökös barna-fekete-fehérből,  játszottatok a színekkel, az Ubanggal markolók lehettetek vagy csíkhúzó helikopterek.

Méheket lestetek hatalmas, ártatlan zsebóra-szemekkel, színes csíkokba burkolva még a fületek hegyét is. A játékos színkavalkádot ezen a képen épp a Denny Kutscheid-től kölcsönöztétek.

Voltatok imádnivalóan szakadtak is, akárcsak Hugo regényéből léptetek volna elő, mert szekrényetekbe számtalan Ikks ruhát rejtettünk el gondosan.

Szerettük Rajtatok is a retrót, a hatalmas gallérokat,  bájos gyermekei voltatok a holdnak, de eszetlen jól hoztátok a skandináv figurát...

... akkor is, ha nem retróról volt szó. A Mini Rodini feleslegessé tette a kérdést: már megint mit vegyek fel? Higgyétek el, legalább Ti, mert mi, érett nőivarúak úgysem fogjuk:  Rajtatok bármi jól áll.

Mert az is klassz, ha vagányok vagytok, hétköznapian, lazán sétáltok az utcán, farmer-pólóban, mindannyian abból az olasz klubból - ugye emlékeztek még a Zu Elements-re?

Mert szeretjük rajtatok az extravaganciát is - idén Cavallierivel cibálhattatok magatokra pöpec tutiszerkót - be nem vallanánk, csak ha nagyon muszáj - , hétköznapokra enyhén hordhatatlanul.

És mert imádnivalóak vagytok, ahogy a padban ülve rágcsáljátok a ceruza végét,  hát a Bellerose sulicuccaiban Ti lehettetek a "jófej srác az ablak mellől", amikor megszólalt a csengő és felhangzott az "Osztály, vigyázz!".

Mert Ti voltatok idén és lesztek - reméljük - jövőre is reménybeli fashionistáink, akik  szőkén, kócosan a játszira is Kids Ink cuccot öltenek.

Nektek, Mindannyiótoknak írtunk egy éven át, szeretettel és lelkesen, hogy együtt mondhassuk most Veletek még egyszer, idén utoljára:

Boldog szülinapot, Gyerektrend! 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: retro design tavasz ing póló nyár baba fiú elegáns nadrág felső totyogó felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr641411383

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: learn this here now 2019.01.31. 21:37:12

Heti retro: Imperium Galactica I-II - IDDQD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása