HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Egyszerűt az egyszerűvel

2010.10.04. 10:46 zaphodbb

A Neige ruháit Cyr kolleginával már emlegettük és kedvenceltük, így nem maradhat ki az új kollekció sem a szórásból. Hűek maradtak önmagukhoz, csupa egyszerű, szürke, fekete és fehér ruha, amiket kis csavarral különlegessé tesznek. Imádnivalóak a ruhák vonalai és a romantikus hangulat, ami körüllengi a kollekciót megint.

4 komment

Címkék: lány ősz kollekció felsőruházat gyerektrend

Rózsaszín csirke

2010.09.30. 10:49 zaphodbb

Bár Pink Chicken, azaz rózsaszín csirke a márkanév, szó sincs semmiféle csicsmicsa, csupa rózsaszínben fürdőző ruhákról. Sőt, ízléses, laza, igazán gyereknek való kollekciót láthatunk tőlük, ami mintáival és könnyedségével egyből belopta magát a szívembe, csakúgy, mint tavaly a pelustakaró bugyikkal. Kényelem és szépség találkozik ezekben a ruhákban.

Szólj hozzá!

Címkék: lány ősz kollekció felsőruházat gyerektrend

A klónok támadása

2010.09.29. 10:38 zaphodbb

Achim Lippoth készítette a Kid's Wear magazinnak ezeket a klónos képeket, amiken a gyerekekre és babáikra pont ugyanazt a ruhát adták. Sőt, azt kell mondjam a legtöbb baba hasonlít is gazdájára. Az ötlet pompás és kreatív, ritkán látni ilyen eredeti elképzelést gyerek divatfotókon. Mégis van benne valami hátborzongató, valami, amitől az embernek feláll a szőr a karján, ha végignézi a képeket.

5 komment

Címkék: művészet felsőruházat gyerektrend

Skandináv kavalkád

2010.09.28. 10:24 zaphodbb

Felhasznalo kollegina már írt a Kit+Lili ruháiról, most az új őszi-téli kollekciót is meg kell említsük, mert jó skandináv módon kitettek magukért megint. Retro minták és színek, pont ahogy szeretjük. Pöttyöset a csíkossal, virágosat a még virágosabbal, ez kell nekünk ezeken a zord őszi, álmos napokon.

Szólj hozzá!

Címkék: ősz tél kollekció felsőruházat gyerektrend

Iskolába menet

2010.09.27. 18:43 Cyr

Az Olive Juice őszi katalógusából bármelyiket azonmód rácibálnám a lányaimra, iskolába-óvodába jövet-menet, ellenvetés nélkül. Még viselkedni sem lenne muszáj bennük, egye fene, no nem mintha álló nap lehetne szó efféle kispolgári csökevényről - nem is anya az olyan, aki lehetetlent kér ennen sarjától.

Egyszerű, lezser szabásvonalak, klasszikus fazonok, amúgy sallang- és mintamentesen. Bármikor, bárhova felkapható, túlzások nélküli elegáns viseletek, parányi fricskával, no meg némi retró utánérzéssel. Amit pedig külön értékelek: fent nevezett márka designerei a fickókra is gondoltak - ám róluk legyen szó legközelebb.

Szólj hozzá!

Címkék: ruha lány ősz elegáns felsőruházat gyerektrend

Dr. Baba

2010.09.27. 10:29 zaphodbb

A szülők valamilyen oknál fogva sokszor szeretik jelmezszerű ruhákba öltöztetni a babákat, mert az olyan cuki vagy vicces. Nem azért, mondom, mintha nem lenne mókás, az én lányaimnak is volt olyan rugdalózója, amiben Malcakának festettek a Micimackóból, de nálam maximum idáig ment a dolog.

Sose jutna eszembe, hogy milyen tréfás is lenne, ha műtősfiúnak vagy séfnek öltöztetném be a kölköket, hacsak nem épp farsang közeleg. Ettől függetlenül persze még megmosolyogtat az ilyen, egyszer-egyszer elmegy, csak rendszer ne legyen belőle.

Forrás: Neatoshop

Szólj hozzá!

Címkék: baba jelmez felsőruházat gyerektrend

Skót virágoskert

2010.09.24. 10:24 zaphodbb

Felhasznalo bloggerina már írt a Nixie ruhákról, amelyek akkor is és most is egy nagy virágos rétre hasonlítanak. Az idei őszi kollekciót a skót felföld ihlette, az ottani természet érintetlen szépsége. A ruhák továbbra is a környezetkímélés égisze alatt készülnek, semmi kémiai összetevő vagy állati eredetű nincs bennük. Nem mellesleg pedig szemet gyönyörködtetnek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lány ősz kollekció felsőruházat gyerektrend

Vörös extrakiadás

2010.09.23. 10:20 zaphodbb

Bevallom, amikor felhasznalo kollegina írt régebben az Ola&Olekről, már akkor is a katalógusképek és a gyönyörű, vicces vörös loboncú kölkök miatt tetszett annyira. Persze a ruhák sem elhanyagolhatóak, hiszen pont annyira extravagánsak és különlegesek, ahogy én azt szeretem, úgyhogy simán bevállalnám bármelyik darabot a lányokra.

2 komment

Címkék: ősz felsőruházat ovista gyerektrend

Savanyú szenvedély

2010.09.22. 17:39 Cyr

A Lemon loves lime ruhák ugyan csupa fodrok és bodrok, mégis kedvesek egy kevésbé habos-babos lelkivilágú anyuka szemének is. Olyan, mintha egy mesébe csöppennénk, ahol a lányok teáznak a babáikkal és közben textilsütiket majszolnak.

Szólj hozzá!

Címkék: lány ősz felsőruházat gyerektrend

süti beállítások módosítása