HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Tizesével dobozolva

2010.06.28. 18:13 Cyr

Papír tojásosdobozokról kapta a nevét Clare McHardy jelmeztervező egyedi gyerekruha-kollekciója. A tervezőnő - otthon cseppet sem ülő anyaként - kezdetben kizárólag saját gyerkőceinek tervezett és varrt szebbnél szebb holmikat.

Azonban, ahogy ez már a szerencsésebbjével meg szokott esni néhanap, tágabb családja és ismerősei villámgyorsan ráharaptak a csinos, minőségi anyagokból készült darabokra. Nem sok idő kellett hozzá, és már maguk is a Clare  által készített ruhákat aggatták szívesebben ennen sarjaikra. Ezt hívják - gondolom - beleszeretésnek.

Innen már csak egy ugrás volt az Eggcup márka létrehozása, ahol a folyton megújuló készletből egészen 10 éves korig lehet válogatni - most már távoli ismerősöknek és  ismeretleneknek is.

A vezérvonal jelen kollekcióban lányoknál a romantikus rózsás-bokrétás, akár teljes ruhaként, akár csupán jelzés-értékű díszítőelemként. A fickók mostanában a csíkossal kénytelenek ugyan beérni, de abból minden mennyiségben találhatnak magukra valót.

Bár szerelem bennem hangyányit sem moccant egyelőre, azért visszanézek majd néhány hónap múlva - kíváncsi vagyok, vajon addigra milyen anyagokból szerez be nagy tételben Clare újabb készleteket?

Forrás: Eggcup

Szólj hozzá!

Címkék: design ruha nyár kollekció nadrág szoknya felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr502110149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása