HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Ha gond az ekcéma

2010.05.18. 17:16 Cyr

A legnagyobb Vad bőre már születésétől kezdve kétségkívül gyönyörű volt. Talán így utólag az elfogultság is beszél belőlem, tény azonban, hogy védőnő-doktornő csodájára jártak, pelenkakiütés soha nem bántotta, szárazságnak, kipirosodásnak nyomát se láttuk, ráadásul enyhén kreol is a szentem, magamnak sem kívánhatnék problémamentesebb irhát.

Kisebbik lányom születéséig ezért aztán csupán kerek szemmel hallgattam a játszótéri anyukák panaszait az itt hámlik, ott hámlikról, ekcémáról és társairól. Naiv fejjel azt gondoltam, bennünket aztán elkerült ez a gond, mit nekem mindenféle csodakencék és készítmények. Természetesen figyeltem arra, hogy az apró neglizsék mindig 100% pamutból készüljenek, de nem vittem túlzásba az aggódást. Úgy értem, ebben kivételesen nem.

A két középsőmnél aztán megkaptuk az ekcémát (pofátlan sors), némi - szerencsére azért enyhe - allergiával is körítve, csak hogy ne unatkozzunk.

Az Ausztrál Babyjo alapítója, Jo Harvey, már nem úszta meg ilyen könnyen. A bambuszruhák készítésének és forgalmazásának ötletét saját lányának igen korai - alig öt hónapos korban előjött - ekcémája adta. A természetes bambuszból készült pizsamái alsóneműi, bodyjai, harisnyái és rugdalózói saját bevallása szerint is sokat enyhítettek az ekcémás panaszokon.

És mert azóta hivatalból is tudom, hogy manapság már igen sok gyártó kínálatában megtalálhatjuk a biopamutot és a bambusz alapanyagot, az itt következő képek sem rendkívüliségük adták posztom témáját.

Sokkal inkább a személyes érintettség, a tenni akarás okán. Ami előtt mindenképpen le a kalappal.

Forrás: Babyjo

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő baba kollekció body organikus felső totyogó pizsama rugdalózó alsóruházat hálócucc gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr532012341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása