HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Karácsonyi puccparádé lányoknak

2009.12.19. 18:12 Cyr

Idén karácsonykor is, mint minden évben, mire meggyulladnak a gyertyák, igyekszünk puccba vágni magunkat, no és persze a csemetét is, hogy teljes díszben parádézhasson kicsi és nagy bámász szemű egyaránt a karácsonyfa alatt.

A választék puccparádéból óriási, csak győzzük kapkodni a fejünket, no és persze a karácsonyi bevásárlástól nem kevéssé ellaposodott pénztárcánkat. Nézzük hát, mit is lehetne ráadni arra a kölökre - aki arra az időre legalább, amíg öltöztetjük, remélhetőleg nyugton marad.

A Children's Place például gyönyörű borvörös szatén-bársonyt álmodna a kiscsajokra, szem nem maradhat szárazon.

Sokak kedvence, a Next, idén is kitett magáért, csak úgy ontja a zsenge nőszemélyek számara készült ünneplős öltözékeket. Ezért a lila-pasztell rózsásért például egyenesen meg kell veszni, csak a vacsora ne kössön ki rajta.

A következő álomtündér darabért szerintem sok lányos anya ölre menne, ha bedobnánk közéjük, csillog-villog, húzott-rakott, ami kell, cseperedő sellő viselet. A gyűrött ebkölök pedig külön emeli a ruha fényét.

Ez a hosszú, ujjatlan vörös pedig egyenesen vadító, természetesen hozzá illő topánnal virít a leányzó, szó ne érhesse a ház elejét.

A decens szőke persze mindig divatos marad, a szinte már báliszámba menő ruha bukéját az izgalmas fodormegoldás és strassz szívek adják. Tuti darab, kár, hogy jövőre már rég kinőtte a csemete, sebaj, rá tudjuk adni esetleg szilveszterkor is.

A Next után egy újabb, sokak által ismert márka vizeire evezünk, az Adams háza táján is buzgón készülnek az ünnepre, a kiscsajok arrafelé sem akármiben nyomják. A csillivili hangulatot idén a tengernyi ezüst szolgáltatja. Hiába, no, jól megy a családi étkészlethez.

Nem is olyan régen írtunk a Debenhamsról, náluk is tobzódhatunk a választékban. Ez után a húzott, ezüstvirágos szaténruci után bármelyik kiscsaj megnyalná mind a tíz ujját. Igazi, nagylányos darab, anya szettjéhez passzítható, már ha van neki ehhez fogható.

Nem is igazi minidémon az, aki ehhez a ruhához nem ezüscipellőben éli át az ajándékbontogatás izgalmait. Kényes egyéni ízlésnek megfelelőt, többet is találhatunk ebben a műfajban.

A Debenhams egyik neves designere, Jasper Conran - róla majd még egyszer ejtünk szót -  piros béléses fekete bársonyba burkolná a bébitoppancsokat a jeles napon. Örök darab, elhordani totálisan esélytelen.

Dettó Debenhams, tőlük is a Tigerlily szekció egyik darabja ez a pillangós álom. Fürtöshajú gengszterináknak kéretik óvatosan rohangászni benne a karácsonyfa körül.

A DPAM  visszafogottan jókislányosra vette a figurát, csak semmi cicó(ma), egyszerű, elegáns, kortalan. Jöhet.

Végül, de nem utolsó sorban egy cukormázas darab következik. Az Alex and Alexa rózsaszínt álmodó designere a habos-babos-masnisra esküszik  karácsony este, mi tagadás, felmerül azért bennem, ebben vajon mer-e moccanni a gyermek. Azonban meg kell hagyni, csodás vattacukor fíling árad belőle.

Azonban akárhogy is döntünk karácsonykor, bármibe is öltöztetjük az ifjú hölgyeket, egészen biztosak lehetünk abban, hogy csillogó szemeik a legmenőbb designer ruháját is elhomályosítják. És tudjuk, hogy csak ez a fontos. No meg az ezüstcipő.

Szólj hozzá!

Címkék: design ruha lány kollekció elegáns szoknya ünneplő felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr981591907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása