HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Alkot az Olvasó 19.

2009.11.27. 09:31 felhasznalo

Ahogy beállt az ősz, Olvasóink alkotó kedve is alábbhagyott. Vagy csak a levélküldő kedvükkel van a gond? Nem tudjuk. Most viszont kaptunk egy levelet Kedorától, aki nyáron már egyszer meglepett bennünket egy szuper overállal.

Ez alkalommal egy csinos, gyerekpopsit fodrokkal díszítő szoknyát mutatott be nekünk, és persze Nektek!

"Kedves Gyerektrend!

Varrtam egy egyszerű gumis derekú kis szoknyát másfél éves lánykámnak, de mikor felpróbáltam rá, alig tudtam felhúzni a pelussal bővített popsijára. Nem volt mit tenni, szét kellett bontani a szoknya összevarrását. A bővítés megoldásain gondolkoztam, mikor a gyerektrenden olvastam A fodros popsik eljövetele című írást. Ötletet merítve a fodrokból körvonalazódni kezdett a megoldás. Nem csak egy sima toldást teszek bele, hanem fodrokkal megbolondítom. Így született meg a popsifodros szoknya.

A szoknya anyaga flanel, a dereka gomblyukas gumival állítható, így néhány évig hordható. Méret 86-92. Az eredeti szoknyához kiszabott anyag: 68 cm széles és 28 cm hosszú (ebben a visszahajtott gumiház is benne van). A bővítés 32 cm széles. A hátsó fodrok egyenként 41x8, az alsó fodor 155x8 cm. A méretek varrásráhagyás nélkül értendőek.

Maradok továbbra is lelkes olvasótok!

Kedora"

Zseniális lett a szoknya és a fodros pelusvédő bugyi eképp történt kombinálása, mi ismételten le vagyunk nyűgözve. Kedora blogjában egyébként is remek ötletek vannak még.

Kedves Olvasók! Ha netán valaki megvarrja ezt a szoknyát Kedora részletes leírása alapján, netán más ruhát kreáltok, ne felejtsétek el, hogy levélben várjuk a fotókat rövid leírással.

Szólj hozzá!

Címkék: szülő szoknya sk totyogó alkot az olvasó gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr621554982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása