HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Nyári cuccok olcsón

2009.06.17. 18:07 felhasznalo

Körbenéztem egy kicsit az olyan jól ismert márkák oldalán, mint az Old Navy és a Gap nyári cucc ügyben. Az ON-nál pillanatnyilag rengeteg minden le van értékelve, érdemes csemegézni tőlük, még a szállítási költséggel együtt is baromi olcsón tárazhattok be a nyár további részére a kölöknek. 

Lánycuccokból ebben a szezonban elég erős a felhozatal, pár példát mindjárt mutatunk is.

Kisfiúknak pedig tündéri napozókat lehet szerezni fillérekért.

Idén a cipőkből is erős a felhozatal, igaz, inkább a csajoknál, a fiú cipők terén nem nyújtanak túl sok újdonságot.

A GAP a már jól ismert minőséget szállítja a szintén jól ismert jegyekkel vegyítve: egy kis etno, egy kis sportosság, mély színek. A gond itt csak az árral van, jó a duplája, mint az ON, de most itt is számtalan darab alaposan le van értékelve. 

Lányruha válogatásunkat ennek ellenére nemcsak nyálcsorgatás céljából ajánljuk.

Fiúknak számtalan nyári overállt kínálnak, szerkesztőségi kedvenc a pizsi-look, az ebbe csomagolt csemetét csakis fedett babakocsival vigyétek utcára, mert garantáltan agyoncsodálja majd a felingerelt tömeg. Vicces feliratú pólókban sincs hiány, a babakocsis a legkirályabb, szerintünk.

Cipőből itt már nemcsak a lányoknak választhatunk ütősebbet, igaz, mostanra beerősítettek a Robeez-zel is a Converse mellé, de a saját termékeik sem kutyák. Íme, néhány példa, mind saját termékes, kivéve az utolsó baglyos Robeez-t, amellyel kívánok kellemes nyaralást bagoly- és tutyiaddikt zaphodbb bloggerinának és kedves családjának.

 
 
Forrás: Old Navy, GAP

3 komment

Címkék: ruha lány póló nyár baba cipő szandál fiú totyogó overáll felsőruházat ovista gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerektrend.blog.hu/api/trackback/id/tr361191129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.06.17. 19:35:39

robeez link lemaradt a végéről, ha jól látom az uts egy robeez puhatalpú :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.17. 19:43:40

@vkorsi: Jól látod, bele is írtam, de azért nincs külön Robeez link, mert ezt is a GAPtől lehet megvenni - mert most már nemcsak a Converse-zel, hanem a Robeez-zal is együttműködnek.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.18. 10:56:30

WOW, tündéri a baglyos tutyi:D kösziiiii:))) hálából majd erősen koncentrálok a Balaton közepéből Rád, hogy érezd:)
süti beállítások módosítása