HTML

Gyerektrend

Testvérünk a Gyerekszoba

Nincs megjeleníthető elem

Kipróbáltuk mi is!

Partnerek

Utolsó kommentek

  • kovács ilona: Sziasztok én vennék ilyen csizmákat,de nem tudom hol lehet kapni!!!rohatt jól néznek ki!!!!! (2013.09.04. 06:16) Minden hely elkelt
  • smartiesss: Ítt van még néhány variáció :) marteeeart.blogspot.com/2012/03/kokarda-ujragondolva-fiuknak-es.html (2012.03.14. 10:58) Variációk kokárdára
  • badogosmester: Már itthon is kaphatóak ezek a gyönyörű cipőcskék az Eboszi webáruházban: www.eboszi.hu üdv (2011.06.14. 13:58) Kézzel készített klasszikusok
  • Krizzta: @felhasznalo: türelmetlenül várjuk!!! :) (2011.04.14. 09:11) Egyszerűt az egyszerűvel
  • felhasznalo: @AnnaPanni és @Krizzta: Jaj, jó ilyen igényeket olvasni. Lesznek itt történések, nem is olyan soká... (2011.04.13. 10:07) Egyszerűt az egyszerűvel
  • Utolsó 20

Cimkefelhő

Medúzalány

2010.01.26. 14:12 felhasznalo

Viszonylag klasszikus jelmezötlet következik, amely azért más jelmezekhez is ötletet adhat: íme, a medúzalány. Elkészítése kissé bonyolultabb, mint a robot, a hőlégballon vagy a röntgengép esetében, de azért még bőven a kezdők is belevághatnak kategóriában maradt.

A jelmez lelke tulajdonképpen a fejfedő. Ami egy pukkanós fóliával megducisított széles karimájú kalap, anyaggal beburkolva és textil, illetve ajándékkötöző szalagokkal díszítve. Az öltözet többi része teljesen hétköznapi, mégis, ebben a jelmezben biztos nem marad észrevétlen a gyerek.

Forrás: Family Fun

Szólj hozzá!

Címkék: farsang szülő lány idea jelmez sk ovista nebuló gyerektrend

Nem csak tökfejeknek

2010.01.26. 10:02 Cyr

A Pumpkin Patch ruháit régóta vadászom a lányaimnak mintáik, szín- és anyagválasztásuk, no és nem utolsó sorban tartósságuk okán. 

Maga a márka persze csak hozzám képest régi, csupán 20 éve vannak a piacon, az én vadászatom pedig mindössze 7 évvel ezelőtt kezdődött. Sikertörténet az övék,  hiszen ami 1990-ben még egyszerű ausztrál csomagküldő hálózatként indult, az  néhány év leforgása alatt az óceánt is átszelve újabb és újabb helyeken vetette meg a lábát, akarom mondani, boltját. Immáron 200 üzlettel rendelkeznek szerte a világban. Hogy nálunk miért nincsenek még, az rejtély, no de talán néhány éven belül talán mi sem leszünk ennyire "töketlenek".

A most bemutatott kollekciójuk elég vegyes képet mutat, van itt még választék a zimankóra is, de a színek, és a képek hangulata már egyértelműen a közelgő tavaszt idézi.

Bár ÉPPEN Pumpkinék nem készültek túl feltűnően a farsangra, azok a  bizonyos tökfejek  most már pillanatokon belül a nyakunkon lesznek. Aki tehát még híján van az ötleteknek, böngésszen minket bátran a következő napokban-hetekben: lesz itt még színes-pörgős farsangi kínálat.

 

 

Forrás: Pumpkin Patch

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz kiegészítő ruha lány tél kollekció fiú elegáns nadrág szoknya felső pulóver felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

Miből lesz a cserebogár?

2010.01.25. 18:18 Cyr

Nos, leginkább lárvából, másnéven pajorból, ám most nem róluk van szó.  Ellenben a pasikról bátran megállapítható, hasonló skacok burjánzanak idővel szívdöglesztésre szakosodott férfinéppé.

Részemről ezektől a cuccoktól teljesen kész vagyok, megkockáztatom, ebből a tempóból még az apáknak is van mit ellesniük. Így aztán mostantól nem csak az anyák keresik veszettül: vajon az ő méretükben is beszerezhető...?

Forrás: Dunnes

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz szülő ruha póló tél fiú nadrág felső felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

Etsy.com - A balerinák eljövetele

2010.01.25. 14:49 zaphodbb

Februárban elözönlik az ovikat a balerinák - a hercegnőkkel és a tündérekkel együtt -, a csajok csoportjaiban előreláthatólag lesz minimum tíz balerina. Nem gúnyosan írom ezt, mert az én nagyobbikom is akart balerina is lenni egy és háromnegyed napig, bár kisebbikem kategórikusan elutasít mindenféle csilivili csajos jelmezt, ő zebra lesz és ebből nem enged.

Ebben az Etsy boltban aztán válogathatnának kedvükre a kislányok tütüileg, mert minden színkombinációban, tömörségben, hosszúságban elérhetők a kis szoknyák. Mondhatnám úgy is, hogy kész tütü-paradicsomba csöppenhetünk az oldalon. A narancs-feketére még én is kedvet kaptam.

Forrás: Etsy.com - Ruffles and Stitches

3 komment

Címkék: farsang lány tél szoknya felsőruházat gyerektrend

LEGO emberkét minden gyerekből

2010.01.25. 10:00 felhasznalo

Elképesztően ötletes jelmezzel indítjuk ma a napot, ami bár ránézésre is munkásabb az eddigieknél, viszont szinte tuti, hogy tarolni lehet vele az oviban-suliban. A készítő saját bevallása szerint a fej elkészítése mindössze négy órát vett igénybe, az eredmény pedig egy remek LEGO emberke jelmez lett.

Hogy a test hogyan készül, arról sajnos nincs információnk, de azt már némi kreativitással másképpen is megoldja az ember. Na, kinek a gyereke fog sárga fejet viselni farsangkor?

Forrás: Xenomachina és Flickr

1 komment

Címkék: farsang szülő lány idea fiú jelmez sk ovista nebuló gyerektrend

Tavasz a csíkok jegyében

2010.01.22. 17:59 Cyr

A Children's Place az idei tavaszra a csíkok jegyében készül. Részemről benne vagyok,  jöhet, színes csíkjai ontják a derűt, ráadásul a kölkeknél az sem szempont, ha netán erősíti a keresztbecsík az egyszálbélésüket. Törékeny lánykáim legalábbis, mióta nagyjából három éves koruk óta a fotoszintézist választották evés helyett, bőven a nyüzüge kategóriát képviselik. Így aztán csíkozhatom őket napestig, nem látja kárát a figurájuk.

Persze a tavaszi szellő azért még itt-ott befigyel a vékonyabb ruhák alá, a mellények-kardigánok elengedhetetlen alapdarabok lesznek minden, magára valamit is adó ovista számára.

A fickóruhákkal azonban megint kissé elégedetlen vagyok - tudom, tudom, nehéz nekem eleget tenni -, de azért hajszálnyival jobban megpakolhatták volna őket színekkel.

Forrás: The Children's Place

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz ruha lány csizma kollekció fiú nadrág sapka felső pulóver ovista nebuló gyerektrend

Raboló leszel vagy betörő?

2010.01.22. 14:53 zaphodbb

Úgy érzem a farsangi időszak pont megfelelő arra, hogy előrukkoljak a Tonkipu sapkáival, amik tulajdonképpen sok kommentárt nem is igényelnek, mert ránézésre látja az ember lánya, hogy mekkora őrültség ez már megint. De ha az a gyerek farsangkor betörő szeretne lenni vagy esetleg családi hagyomány a rabolóságra nevelés, akkor épp kapóra jöhetne ebből a választékból valamelyik, bármelyik darab.

Forrás: Tonkipu

Szólj hozzá!

Címkék: design lány tél abszurdisztán fiú sapka ovista nebuló gyerektrend

Átvilágítás

2010.01.22. 10:15 felhasznalo

Senkit se tévesszen meg a kép - még mindig a Gyerektrenden vagytok. Az, hogy egy felnőtt látható a képen, csupán a véletlen műve, pontosabban annak, hogy nem találtam hasonló jelmezt gyerekkel.

Pedig igazán egyszerűen kivitelezhető és ötletes hacukával van dolgunk ismét: elő egy a pince mélyére eldugott kartondobozzal, apa vágjon rá két lyukat a kezeknek, egyet a fejnek, fesse le szépen feketére, ragasszon rá műanyagkupakokat - reciklálunk, reciklálunk -, aztán az ügyesebb szülő pingálja rá a csontvázat. Utána már csak a fekete nadrág-póló kombinációt kell a gyerekre ráadni és kész is a Röntgengép.  

Forrás: Country Living 

Szólj hozzá!

Címkék: farsang szülő lány iskola idea fiú recycle jelmez sk ovista nebuló gyerektrend

Szolid divatmorzsák

2010.01.21. 17:47 Cyr

A Mini Mode márkanév valószínűleg nem ismeretlen a hazai használtruha-vadászok lelkes közönsége előtt. Magam is régóta kedvelem őket, egy-egy igazán szép ruhácskájuk szolid bája mostanság is magával ragad. Sajnos, javarészt már kinőttünk belőlük,  mivel a márka  mindössze 5 éves korig követi a gyerkőc növekedését,  a l'art pour l'art ellágyulás azonban kor- és méretfüggetlen.

Tavaszi kollekciójukkal sincs ez másképp, kedvesek, finomak a minták, a színekben sincs hiba. A fiús ruhákon ugyan az én ízlésem szerint csiszolhatnának még, de lányoknak szóló összes darab kifogástalan.

 

Forrás: Mini Mode

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz ruha lány tél kollekció fiú elegáns nadrág felső pulóver totyogó felsőruházat ovista nebuló gyerektrend

süti beállítások módosítása